İZMİR HABER

Hastane başkhekimi onay vermediği için acı içinde kıvranıyor...

Omuzunda protez olan Engin Y. , doktorunun takılan parçanın ufak geldiğini ve derhal başlığın değiştirilmesi gerektiğini söylemesine rağmen hastanenin başhekimi onay vermediği için acı içinde kıvranıyor..

İzmir’de bir yakınıyla şakalaştıktan sonra yere düşen ve omzu çıkan Engin Yoldaş isimli vatandaşın hayatı, o günden itibaren bir daha yoluna girmedi.

Engin Yoldaş çaresizliğini şu cümlerle dile getirdi:

''3 sene önce Egepol hastanesinde iş kazası geçirdim engelli kadrosunda çalışıyordum . Us kazası geçirince orada ameliyatimi yapamadılar kol kaybetme riski olduğu için..Bende kendi doktoruma müracaat ettim orada ilk önce ters protez koydular uyum olmayınca bir sene sonra tekrar yeni bir ters protez koydular daha sonra  Ankaradan evraklar sunulup tümör protez için onay istendi onay geldikten sonra ameliyatımi oldum (haziran 4)


20 gündür omzum yerinden çıkmaya başladı doktoruma gittim doktorumda takılan parçanın ufak geldiğini ve derhal başlığın değiştirilmesi gerektiğini söyledi malzeme temini için hastanenin satın alma müdürlüğüne gittim, bu parçanın 2.kez ücretsiz karşılanamaycağını hastanenin başhekimi onay vermiyor diye söylediler. Benden ucret talep etmekteler benim durumum yok engelli bir vatandaşım 8 yasinda kızımda epilepsi kalp hastası ve tansiyon hastası.Hastane ve yönetimden şikayetçiyim.

 Omzum çıkmış durumda acı içinde kıvranıyorum. Ve omzum takilan yuvadan sürekli çıktığı için dikiş yerim açılıyor.Lütfen sesimi duyurun''

{ "vars": { "account": "G-9Y3VVX61MK" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }