Yavuz'dan geriye ailesine bıraktığı mektup kaldı;

Semoşum; Benim güzel karım seni hep çok sevdim bir çok yanlış yapsamda seni sevmekten hiç vazgeçmedim. Seni ilk gördüğüm gün kendime söz verdim ve ben bu kadınla evleneceğim dedim. Özür dilerim hayatım sana verdiğim sözleri tutamadığım için. Beni affet diyeceğim ama olmuyor. Farzet artık dayanamıyorum. Aslında sen de birkaç gündür farkındasın ve sürekli neyin var diye soruyorsun neden bu kadar zayıfladın diye soruyorsun çünkü boğazımdan lokma geçmiyor her gün eve gelirken arabada ağlıyorum bu kararı verdiğimden beri sizleri yalnız bırakacak olmanın verdiği acıyı kemiklerimde hissediyorum. Yavrum son bir haftadır özellikle neredeyse hiçbir şey yemedim yiyemiyorum sadece ayakta kalabilmek için sıvı tüketiyorum su çay kahve belki bir şekilde vazgeçerim diye yüzünüze bakmaya utanıyorum kaç gündür. Özür dilerim seni ve denizi birde karnındaki bebeğimizi yalnız bıraktığım için özür dilerim seni çok seviyorum aşkım .

Bu not oğlum deniz Aras için. Özür dilerim babacığım bu acıyı sana yaşattığım için. Seninle uzun eğlenceli mutlu bir hayat yaşayamadışım için özür dilerim.Seni her şeyden çok seviyorum. Diyeceksin ki madem beni bu kadar çok seviyordun neden bıraktın gittin. Haklısın verecek cevabım yok. Sadece özür dileyebilirim anneni çok üzdüm ve çok mutsuz ettim. Annen hamile ve bir kardeşin olacak benim yaptığım hataları yapma annene ve kardeşine sahip çık sen daha yedi yaşındasın. Sana bu kadar zor bir sorumluluk bıraktığım için beni affet yavrum. İlk doğduğun günden bugüne kadar seni sevmediğim hiçbir gün olmadı varlığın hep yaşama tutunma sevincim oldu. İlk baba deyişin ve gelip bana baba diye sarılşın o kadar güzeldi ki anlatamam sana. Bizim neslimiz sevgisiz büyüdü ben seni öyle büyütmeyeceğim, sana baba sevgisini hep yaşatacağım dedim ama olmadı. Çocukluğumdan beri yalnızım, hep annemden babamdan uzak yaşadım. Bir gün bana benim hiç kuzenim yok mu demiştin, var evladım hem de 3 tane kuzenin var. Benim hatam seni onlardan o kadar uzak tutmam. Altı halan üç amcan var ama sen doğru düzgün onları tanımıyorsun. Lütfen onlardan kopma büyüyünce çünkü onlar da seni çok seviyor. Kardeşine ve annene sahip çık oğlum ben sahip çıkamadım. Beni hep çok sev babam canım oğlum seni çok seviyorum beni özlüyorsan gökyüzüne bak çünkü ben oradan sana bakıyor olacağım. Güzel evladım benim doğmamış kardeşine bir şey yazamadım, sen onu benim için sev iki kişilik sev. Seni çok ama çok seven baban.

Mill Boksör Busenaz Sürmenli'ye trafikte tokat.. Mill Boksör Busenaz Sürmenli'ye trafikte tokat..

Doğmamış evladıma not: Doğmamış evladıma henüz cinsiyetini bilmiyorum maalesef ki abinle birbirinize sahip çıkın annenize sahip çıkın ona iyi davranın. Seni oğlum kızım diye çağıramadığım için beni affet yavrum sana baba sevgisi yaşatmadığım için özür dilerim yavrum seni baba varligindan mahrum bıraktığım için özür dilerim yavrum.

Aileme not : Çok yalnız kaldım çok artık küçük kardeşiniz yok.

Editör: Ajans Ekip