Bu yaz İzmir’e yaptığı ziyaretler ile gündeme gelen Ümit Özdağ, bu sefer de 8 Eylül Pazar günü gerçekleştirilecek olan Çeşme İlçe Kongresi’ne katılmak üzere İzmir’e geliyor.  

SON İLÇE KONGRELERİ

                Zafer Partisi, İzmir’de İl Başkanı Naşit Birgüvi’nin göreve gelmesi ile hız verdiği teşkilatlanma çalışmalarında, 5 Ekim 2024 günü yapılacak olan il kongresi öncesi ilçe kongrelerini tamamlıyor. 

                

ÜÇ KONGRE İLE İLÇELER TAMAMLANIYOR

Geçtiğimiz günlerde ilçe binası yine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ tarafından açılan Bayraklı İlçe teşkilatının kongresi 7 Eylül Cumartesi günü gerçekleştirilecek. Avukat Çağrı Altınışık’ın göreve gelmesi ile ilçe yönetimi güçlendirilen Bayraklı’da kongre saat 13:00’te “Bayraklı Belediyesi Osmangazi Hizmet Binası Konferans Salonunda” başlayacak.

8 Eylül Pazar günü ise ilk kongre Selçuk’ta gerçekleşecek. Selçuk’un köklü ailelerinden ve ilçe siyasetinin etkili isimlerinden birisi olan Özgür Ayhan Özkaynak’ın Zafer Partisi’ne katılması ve ilçe başkanlığına gelmesi ile Selçuk’ta dikkatleri üzerine çeken Zafer Partisi’nin kongresi ilçe merkezinde 12:00’de gerçekleştirilecek.

CHP’li Bakan’dan Yerlikaya’ya: CHP’li Bakan’dan Yerlikaya’ya:

ÇEŞME’DE ÜMİT ÖZDAĞ HEYECANI

                Hafta sonunun son kongresi ise 08 Eylül Pazar günü saat 14:00’te Çeşme’de gerçekleştirilecek. Mevcut ilçe başkanı Ozan Erdoğan’ın yönetiminde gidilen kongre “Çakabey Kültür Merkezi’nde” yapılacak ve genel başkan Ümit Özdağ da katılacak. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Seferihisar kongresinden sonra Çeşme ilçe kongresine de katılacak olan Özdağ’ın son siyasi gelişmeler üzerine de açıklamalar yapması bekleniyor.

 

Editör: Ajans Ekip